AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MELEK PEYKER ANAOKULU

Ekm

19 Ekim 2017 Perşembe günü okulumuz Melek Peyker Anaokulunu İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın  Metin YALÇIN, Müdür Yardımcısı Sayın Fatih AKÇİL, Musa DİNÇGEZ, Mevlüt ÇINAR, Şube Müdürleri Sayın Fatih AKÇİL, Gürbüz BIDIK, Mehmet KUTLUCA, Güngör AYAZ, Adem KARAKELLE, Hikmet TUNÇER, Mustafa KOÇAK, Selman EKİCİ, Güngör AYAZ etkinliğimize teşrif etmişlerdir.

May

Melek Peyker Anaokulu olarak; hazırlamış olduğumuz "Yıl Sonu Gecesi ve Mezuniyet Töreni"mize başta Milli Eğitim Müdürü Sayın Metin YALÇIN, Milli Eğitim Müdür Yardımcısı SAyın Fatih AKÇİL, Şube Müdürleri Sayın Mustafa AKÇİL ve Mustafa KOÇAK, Okul Müdürleri ve velilerimiz teşrif etmişlerdir.

3 Yaş Sınıfının hazırlamış olduğu "Arı Rontu" ile başlayan gösterimiz sırasıyla 5 Yaş B sınıfı "Türkiye´m", 4 Yaş A sınıfı "Fare Rontu", 5 Yaş A sınıfı "Mehter", 4 Yaş B sınıfı"Müzikli Gösteri" ve 5 Yaş C sınıfı "Kafkas" gösterisi ile devam etti.

Gecemizin sonunda okulumuzdan mezun olacak öğrenciler için "Mezuniyet Madalyası" töreni yapılmış ve öğretmenleri madalyalarını takdim etmiştir.

Gecemizde bizlere katılan bütün konuklarımıza, bu geceyi hazırlayan başta okul müdüründen öğretmenlerimize, öğrencilerimize, personelimize, maddi ve manevi desteğini eksik etmeyen sayın velilrimize can-ı yürekten teşekkür ediyor, minnet duyuyoruz.

May

Değerler Eğitimi öğretmenimiz Şerife GÖKÇE VE öğrencilerinin hazırlamış oldukları "KUTLU DOĞUM PROGRAMI" büyük beğeni topladı.

Programa katılan Okul Müdürü Menevşe DÖNMEZ, müdür yardımcısı, öğretmenler, personel ve veliler büyük ilgi gösterdi. Programda öğrencilerimizin hazırlamış olduğu  ""İlahi Gösterileri" , hadis, dua ,sure, Kelime-i Şehadet vb etkinlikler ve program sonunda velilere yapılan süprizlerle son buldu

Emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz.

May

Okul Müdürü Menvşe DÖNMEZ, Müdür Yardımcısı İbrahim UNAY, okulumuz öğretmenleri ve öğrencilerinde katılımıyla 5 Yaş C sınıfı öğretmenimiz Özlem DİKİCİGİL ve öğrencilerinin hazırlamış oldukları 18 Mart Şehitleri Anma Günü Ve Çanakkale Zaferi´nin Yıl DÖnümünü Kutladık.

May

İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Metin YALÇIN okulumuzu ziyaret etti. Öğretmenlerle kısa bir görüşme yapan Milli Eğitim Müdürü ve Okul Müdürü Menevşe DÖNMEZ, daha sonra sınıflara girerek çocuklarla kısa söyleşi yaptı.

Okulumuzda öğrenci ve velilerin katılımı ile yıl sonu gösterisi yapılmıştır.

May

Okulumuzun hazırladığı anneler günü programı velilerimizin yoğun katılımı ile yapılmıştır.

May

Değerler eğitiminin bu ay ki konusukomşu ziyareti kapsamında okul olarak mahellemizde ayşayan iki yaşlı aileyi belediye aracılığı ile tespit ederek ziyaret ettik.