AFYONKARAHİSAR / MERKEZ - MELEK PEYKER ANAOKULU

May

Okulumuz öğrencilerinin kutlu doğum haftası etkinliklerinden kareler.

May

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında okulumuz öğrencileri karadeniz halkoyunu gösterisi ile izleyenleri çoşturdu.

Ara

Okulumuzda tiyatro etkinliği düzenlenmiştir.

Ara

Benim Kumbaram, Benim Kitabım projesi için çizgi film karakteri Garfield öğrencilerimize tutum ve yatırım haftasıyla ilgili kumbara dağıttı. Öğrencilerimiz bu kumbaralarda biriktirdikleri paralar ile kendilerine kitap alacaklar.

Kas

Okul kuralları ile ilgili tiyatro etkinliği düzenlendi. Kostüm giyen çocuklar hem eğlendi hem öğrendi.

Kas

Birlik, beraberlik ve paylaşmayı ifade eden aşure etkinliğimiz velilerden ve çevreden büyük ilgi gördü. Katılan ve yardımcı olan herkese teşekkürler.

Kas

Ulu önder Mustafa Kemal Atatürk Ölümünün 77. Yılında okulumuz öğrenci ve öğretmenlerinin katılımı ile yapılan törenle anıldı.

Kas

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı okulumuzda coşkuyla kutlandı.

22/10/2015 tarihinde okul aile birliği toplantısı yapılmıştır.

Okulumuzda Tiyatro Etkinliği Düzenlendi

2013-2014 Eğitim Öğretim Yılın 2. dönem okulumuz açılmıştır.